Retsept: maapähklivõiga dipikaste

Seekord koostasin sulle vahepala retsepti, mis on eriti hea, kui kipud hädas olema tühja kõhuga – maapähklivõi täidab kõhtu tükiks ajaks ning nii on sul kergem järgmise söögikorrani muretult vastu pidada.

Maapähklivõis leidub palju mineraalaineid, näiteks magneesiumi, kaaliumi, rauda, tsinki ning vitamiine E, B1, B2, B5 ja B6. Soovitan sul alati valida selline pähklivõi, millele poleks lisatud suhkrut, säilitusaineid ega paksendajaid. Vaata Prismast, Kaubamajast, Konsumist või telli mõnest internetipoest.

Selle dipikastme personaalsed salendavad kogused saad oma toidumiskava vahepalade alt, kui logid sisse erikorgu.eelehele. Dipikastme leiad nende vahepalade koostisosadest:

  • Pannkoogid maapähklivõi dipikastmega
  • Õun maapähklivõi dipikastmega (võid õuna vahetada teiste puuviljade või marjade vastu)

Kõigile teistele annan siin üldiste kogustega retsepti, mida nautida.

 

Sul läheb vaja vaid seda:

100g suhkruvaba maapähklivõid

100g Kreeka jogurtit

1-3 datlit

 

Mida teha?

  • Sega kõik komponendid köögikombainis või saumiksriga
  • Voliaa – valmis! Kas saaks olla lihtsam?
Martin SaarComment